Bunga

Saturday, 16 November 2013

OFF FIRST DAY

Esok aku off !! alright rehat abis-2 . sumpah penat sangat bekeje . sampai sakit-2 kaki aku nie . aku hope hari-2 aku bekerje prestasi aku akan semakin cemerlang . aminnn . 

Thursday, 14 November 2013

Anniversary kami

assalamualaikum...
alhamdulillah setahun relay nie   dah macam-2 lalui bersama . hope segalanya berjalan terus sehinggalah si dia mampu membina sebuah masjid bersama . menerima akad dengan lafaz darinya amat aku nanti-2 kan  ! awak semua tahukan ? setiap orang menginginkan keindahan di alam perkhawinan . menjalani semua sama-2 . entah bila la tibenye waktu aku dan dia or someone yg masih menjadi rahsia tuhan tu . ehehehe . hanya berdoa dan menanti 


berhadapan dengan kerja yg agak memenatkan , aku keje kat sebuah hotel kat KL seriously sangat penat  walupun hanya sebagai seorang pembantu kitchen   tp keje nie gile penat . terpakse buat keje secare betubi-2 . smpai luke-2 tangan nie ha ok nie je nak story ! see you again


                                                   ...the end...

Monday, 11 November 2013

HARAPAN

assalamualaikum....

12 november 2013, lagi 2 hari lagi aku dan mohd ferdaus akan capai setahun pekenalan kami
macam-2 yang kami lalui sepanjang itu. aku tak boleh nak nafikan . selama pekenalan ini banyak yg dia bantu aku . dia sangup buat apa saje untuk aku . tapi aku still ragu-2 dengan dia . aku takut kehilangan dia . haritu masa aku ade peselisihan faham dengan dia . dia ade tweet kat twitter dia yang dia dah luahkan perasaan kat someone  aku nak tahu sanat sape someone nie . aku diam je . tapi dalam diam aku cube mencari siapakah dia ? ataukah aku ? urmmm ....
so complicated ! aku takut nak betul-2 sayang . takut nanti aku yg marane macam cinta dulu-2 sunguh kurang ajar . hahahaha . aku nie jenis kalau da sayang sekali aku tetap sayang . urmmm . aku hope sangatlah dengan umur aku yg semakin meningkat dewase nie . aku cepat dpt cinta sejati dan biarlah si dia . hahaha   kekwn aku ramai yg dah kawin , aku nie yg masih terkial-2 mencari dan mengharapkan cinta sejati . wakakaka ! takpe la life aku panjang lagi . jodoh pun dah ditentukan cume tak tahu sape lagi  so just move on walau apa pun yg terjadi...

                                                     ...the end....