Bunga

Friday, 6 September 2013

hobi aku

hyep korangggg !!
nak shared gan korang nie pasal hobi aku , mungkin sama jugak kowd dgn korang . hobi aku sangat suke bergambar , Ahahaha !! mesti sama kan   #tahudaaaa# 
bukan nak cite pasal hobi sgt pown . just nak shared gambar aku ketika boringg ringg ringg . seriusly bosan . so let seeee 







 tabik untuk pembaca terhormat 

kat bawah nie pulak . aku and my romet !! join sekaki dgn aku
Ehehehe :D





okey sudah . itu sahajalah :")

 bye dear 

Sunday, 1 September 2013

first september 2013

Assalamualaikum :)
woww !!! aku suka sangat harini disebabkan aku dapat bersama dengan dia sepanjang hari ni . sebenarnya kami tak plan pown nak keluar . dek kerana kecuaian aku semalam aku tertinggal hendfone aku kat PD masa jejalan dgn romet aku semalam . jadi disebabkan itu aku kene la pegi PD semula untuk dptkan fone bb aku tu  . nasib baek la . orang yang jumpa fone aku tu baik . aku call no tu . dia jawab then ckp dia bole simpankan dlue handfone tu . syukor sgt fone tu still ada . Ehehehe !!! lepas fone dah ada kat tangan aku . aku and buah hati aku cari la port yg best untuk lepaking !! so kiteowg pilih pulau burung . seriusly memang best gile tempat tu . cantik sgt-2 !! pandai bf aku cari tempat . bile da sampai kat pulau tu . apa lagikan . takan nak tengok je . amik pic manyak-2 la kiteowgnye . eheehe :") see see :3

permandangan kat PD :-




Me  encik Ferdaus :-





...................................................
 kbye dear