Bunga

Thursday, 22 August 2013

apakah DSPBM ???

sebelum baca meyh tgok pic nie dulu :-



nampak tak nama bbm aku tu . 
ahaha !! 
ada owg tanye aku ape maksod DSPBM tu ??
siap cari kat google lagi tak jumpe
punyalahh bersungguh-2 dia nak tahu apekah shotfom pade mende tu
ahahaha .
meh aku nak kasi tahu 

D is Datin
S is seri
P is Paduka
B is baginda
M is munirah

pasni kalau dia cari kat google .
dapat tahu la apa maknenye tu
aku bosan je pown
sesuke buat bende tu
nak tunggu aku dapat gelaran tu
entah bila . ehehehe
 just for fun je name tu :)


that all . kbai 



Tuesday, 20 August 2013

RAYA 2013

Assalamualaikum....
nie haa . nak cite sikit pasal raya tahun "2013 10 Aug" first - Alhamdullilah sangat sebab abang aku semua balik . so dapat la sambut raya bersama walaupun keluarga aku kalau berkumpul tak penah cukup disebabkan adeq aku si efan tu . tinggal dengan makcik aku . but its ok . RAYA tetap RAYA !! 
second - tak banyak dapat duit raya sebab da besar . third - dapat cuti panjang selame 2 minggu cukop untok aku dudok kat rumah spend time with myMom then siapkan assigment yg ade . tak beraya umah kekwn pown . ehehee . tak sempat !! sori u'all :") walaubagaimanapun doaKu tetap untuk mu .
so NOW let see my picture in RAYA :'*
















that all . bye dear :)