Bunga

Thursday, 22 August 2013

apakah DSPBM ???

sebelum baca meyh tgok pic nie dulu :-



nampak tak nama bbm aku tu . 
ahaha !! 
ada owg tanye aku ape maksod DSPBM tu ??
siap cari kat google lagi tak jumpe
punyalahh bersungguh-2 dia nak tahu apekah shotfom pade mende tu
ahahaha .
meh aku nak kasi tahu 

D is Datin
S is seri
P is Paduka
B is baginda
M is munirah

pasni kalau dia cari kat google .
dapat tahu la apa maknenye tu
aku bosan je pown
sesuke buat bende tu
nak tunggu aku dapat gelaran tu
entah bila . ehehehe
 just for fun je name tu :)


that all . kbai 



No comments:

Post a Comment