Bunga

Saturday, 22 June 2013

Balik Seremban

huhhh ~~
seriusly aku rase takud jugak nak balik kolej disebabkan aku tidur bermalam kat rumah cousin tanpa keizinan miss jus . tapi takpe la apa aku buat aku akan hadapi sendiri . hehehe . aku kat sentul nie 2 hari kak pikot message aku je suruh pegy discussion untuk dikir barat . adoii --' yang tu lagi la aku risau kowd . buat terkantoimati aku , hahaha !! maybe aku akan balik seremban dalam pukol 2 mcm tu la . sebub sekarang pown tak mandi ag . naek ktm then insyaAllah akan sampai seremban pukol 4 mcm tu . doakan segala urusan aku berjalan lancar !! aminnn



kekawan sebilik yang selalu beri kekuatan


rindu si peneman hati ku , I LOVE YOU ferdaus


rindu sangat-2 dekat ibu yang melahirkan dan selalu ada
di hati aku dan di sisi aku , kakak LOVE SO MUCH dekat mak
(mak aku yg dudok pakai baju hitam pokodot tu)
comeykan ?? :)

.....sekiann.....



hangout together

salam !!
okeyh aku tak boleh nak cite banyak sebab aku penat gila bejalan tadi
sangat-2 penat kud . layan kepale kawan and sepupu aku si fifiey gadis tu . aku tader beli ape pown harap maklom la fulus tader akhir bulan kan ??? mane ade duit  

mehh tengok picture yang sempat kami snap :D 
















yeaahhhh !!! i'm so heppy today miss our moment  


Friday, 21 June 2013

orang susah punya cerita

Assalamualaikum !!!

in this saturday , i and my roomeet mak cik fiza wanna hangout to
times square , do you noe what is intersting about me and fiza is KITEORANG go to times square for cuci mata ONly !! you know what ??because kiteorang don't have any money . . SERIUSLY !!
if kiteorang meet with someone yang meminta-2
kteorang akan say !!! you too also have help us because we'r very POOR
just my dressup je over . padahal duit TAKDE !! hahahHAha
sekian ^^

tonton muka buruk kami -->


cik fiza yg kurus tu emoticon55


cousin aku yang turun join dalam pejalanan kami emoticon55



okeyh !! pakai tudung merah and tudung kuning tu
otw ke times square and kiteowg akan 
jumpa kat sane 

so semuanya aku jadi seramai 5 orang


Kembali Timbul

Assalamualaikum

puhhhhh ~~~
berhabok bai aku punye blog . harini aku terajin nak 
menjengok blog nie . oleh sebub itu , aku pown mengolahnya jadi semakin buruk !!!!! hAHAHAHA
banyak gile baii yg dah berubah , aku pown da semakin matang 
dalam menulis perbagai etikal or sebarang bahan bacaan yang public begini , tader la mcm dlue-2 !!! bebodoh je bila aku bace text aku yg lepas-2 tu . tebahak kowd aku mengelaknye .
k baiii , sampai sini je . da pukol 4.15 pagi kud .
aku nak tidur . . ada time free lagi aku akan terus mengupdate la segala story tentang aku nie haa . peace war (Y)