Bunga

Thursday, 14 November 2013

Anniversary kami

assalamualaikum...
alhamdulillah setahun relay nie   dah macam-2 lalui bersama . hope segalanya berjalan terus sehinggalah si dia mampu membina sebuah masjid bersama . menerima akad dengan lafaz darinya amat aku nanti-2 kan  ! awak semua tahukan ? setiap orang menginginkan keindahan di alam perkhawinan . menjalani semua sama-2 . entah bila la tibenye waktu aku dan dia or someone yg masih menjadi rahsia tuhan tu . ehehehe . hanya berdoa dan menanti 


berhadapan dengan kerja yg agak memenatkan , aku keje kat sebuah hotel kat KL seriously sangat penat  walupun hanya sebagai seorang pembantu kitchen   tp keje nie gile penat . terpakse buat keje secare betubi-2 . smpai luke-2 tangan nie ha ok nie je nak story ! see you again


                                                   ...the end...

No comments:

Post a Comment