Bunga

Monday, 24 June 2013

Dikir Barat

assalamualaikum .
dekat kolej aku nie ade buat concert dikir barat untuk last concert for IBI student . setiap malam kiteowg belatih sampai pukol 1230 pagi . penat sangat lepas tu pagi pulak ade kelas english . baru pagi tadi sir zahidul bagitahu yang kelas pagi dah takde just yang ade pada hari terakhir kiteowg je . hari jumaat nati (28 june 2013) seriusly aku tak sabar nak abis semua nie sebab aku dah teringin sangat nak makan makanan mak aku . harap maklom la aku kan kuat makan tambah pulak rindunye aku kat mak n ayah !! arghhhh . hope semuanya berjalan dengan lancar . aminnnn :)


No comments:

Post a Comment