Bunga

Thursday, 21 November 2013

MENERIMANYA

aku tahu ada yang tak kene dengan relay nie . tapi taknak jugak dia jujur dengan aku biarlah ibarat sepandai-2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua . aku pun sekarang slow-2 taknak terlalu berhubung . dia pun tak ambik port pown . so just move on . kalau ade jodoh larila sejauh mana aku tetap dengan dia tapi kalau takde jodoh biarpun dalam dunia nie ade dia dan aku saja . tetap jugak takan berjodoh !! so the end story tak payah terlalu sayang kalau taknak hati nie terluke terus biarlah dirawat dulu sebelum makin teruk jadinye yea idok ?? ehehe 

....bye korang....

No comments:

Post a Comment