Bunga

Tuesday, 19 November 2013

BERSABARLAH HATI


aku nak story pasal budak kat tempat keje aku tu . sumpah kalau ikut hati keperempuanan aku nie aku cukup terase gan dia . dia dah la suke pangil aku "baby" wadepak betulla . aku tak suke org pangil aku macam tu . aku puas marah then buat muke tapi still aku dia pangil mcm tu , lagi dia suke panggil adalahhhh . geram betul aku !  lepastu suke buli aku pulak tu . keje yang sepatutnye dia buat aku pulak kene buat , dia suro aku angkat barang-2 berat ! kemon la . tak malu ke suro pompuan angkat barang berat-2 . sedangkan kau bersenang lenang je . aku dan kau same je ! di bayar same . cume pangka, organisasi dan kemahiran je . aku memag tak mahir dalam bidang kulinari so aku memeng lemah dan aku tak pandai langsong ! tapi janganla gune kelemahan aku tu sebagai bahan gelak tawa kau . pleaselahhhhh !!! hormat k hormat . 
pakal je aku ade tujuan sebab tu lah aku kene keje dan terus bersabar . 
tapi ade mende yang aku nak puji tentang bos aku . dia gile happening and openminded gile-2 . siyez awesome bile borak gn dia . walaupun jeles la sikit sebab pengetahuan dia diluar jangkauan . aku suke org mcm tu . biasenye org yg selalu berfikir diluar kotak nie bahaya sikit sebab dia mudah membaca kelakuan orang dri care pecakapan dan pergerakan tapi dia takan cakap bodoh-2 mcm tu . dia mesti cakap dlm hias bahasa ! maybe la . tp kebanyakan mmg aku jumpe orgnye mcm tu . ehehehe . alhamdulillah dapat first gaji harini .

....bye korang....

2 comments: